Jump to content
Juju

Gâteau sportif

Date de publication

Last Reply

Replies

Views

2
415

Top Posters


Recommended Posts

Hello! 

Petite question.

Les gâteaux "du dimanche" sont le plus souvent fait à base de farine, sucre, oeuf, etc...

Peut-on en gardant le même principe en modifier les ingrédients afin d'obtenir un gâteau équivalent mais plus diététique?

Du genre remplacer la farine lambda par de la farine d'épeautre, le sucre par de la maltodextrine (ou un truc dans le genre), etc...?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Partenaire

    foodspring-art-haut

  • Nouvelles réponses

  • Publicité


  • Calcul besoins caloriques

×
×
  • Create New...